nytt jobb mm

2014-06-21 / 06:07:00
Hej där!!

Då var det dags att skriva något produktivt igen.

Då jag kommit ut för alla mina vänner och familj som velat lyssna på det och som jag känner ett behov av att dem vet, så har jag nu ett problem då jag känner att jag verkligen vill komma ut för arbetet med så känner jag samtidigt mig hämmad att göra detta. Om det beror på att jag nyligen startat på ett nytt arbete och fick en provanställning med det eller om det bara är allmänt svårt då det handlar om hur dem ska se mig och om man får sämre uppdrag och liknande på grund av detta, det vet jag inte… men det är något jag funderat på ett tag nu. Men samtidigt känner jag med att det skulle vara lättare att komma ut på ett nytt arbete då folk inte känner mig dem ”den där killen som”, utan att dem har möjligheten att känna mig för den jag är med en gång. Detta känns som en svår avvägning.

För övrigt så håller jag på att planera med utrednings teamet om en dag som passar oss båda då jag ska på mitt första möte då jag har blivit antagen till utredningen efter många om och men i Skåne så blev det bara ett möte med HBTQ-vården i sthlm och dom tog in mig direkt .
Hoppas alla har haft en bra midsommar… själv så har jag jobbat genom hela midsommar afton och kommer fortsätta jobba hela midsommar helgen

XOXO
/ Malin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se