sexuell frustration eller bara ensamhet?

2014-01-29 / 23:45:19

Ja det säger väll en hel del egentligen.

 

Sitter o funderar på om det är bara ensamhet man känner eller om det även är sexuell frustration eller det helt enkelt är samma sak i detta fall.

 

Har varigt singel i ett par år nu och trivs ej som detta.. detta har då medfört med att jag inte haft sex på väldigt länge och saknar det lika mycket som en relation i säg.

 

Dock funderar jag på om det är jag som omedvetet har valt bort något seriöst då jag inte vågat i risk för att bli bränd när hon får reda på att jag är transsexuell eller om det helt enkelt inte funnits någon som verken jag tänt på eller som har tänt på mig..

Tror inte jag kommer komma fram till något svar i det hela men hoppas nu att jag kan ändra på detta.. är mer öppen om vem jag är och trivs med det.. hoppas även kunna hitta någon som älskar mig för den jag är och den jag vill bli.. och då kommer att vilja vara med mig under tiden och in i evigheten.. ja hur löjligt det än låter så tror jag på evig kärlek..

 

Sen den sexuella biten… visst har man saker man gillar o så men det måste man ju komma fram till med den man ska ha sex med om och vad den tycker om och sedan kompremissa..

Man kan ju ha sex utanför relationer med men det har inte hänt det heller.

 

Djupa tankar men vet ej om jag verkligen kommer fram till något…

 

xoxo

/ Malin
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se